Join the expedition

Etsimme rohkeita tulevaisuuden tekijöitä raivaamaan, kehittämään ja muuttamaan IT-rekrytointia kanssamme

Retkikuntamme etsii uusia jäseniä!

Matka kohti uusia seikkailuja jatkuu ja vahvistamme nyt Digital talent -tiimiämme useammalla henkilöllä, jotka pääsevät kehittämään toimintaamme ja auttamaan yrityksiä sekä tekijöitä löytämään toisensa.

Etsimme nyt rohkeita tekijöitä, jotka ymmärtävät IT-osaajamarkkinaa ja sen vaatimuksia, haluavat tulla rakentamaan rohkeasti modernia toimintamallia IT-osaajamarkkinaan yhdessä kokeneen tiimin kanssa. Olet asiakaslähtöinen ja koet luontevaksi keskustella niin teknisten kuin liiketoiminnankin päättäjien kanssa.

Mikä tärkeintä, olet alasta ja asiakkaiden menestyksestä kiinnostunut hyvä tyyppi.

Mitä tuleva tiimisi tekee?

Tiimimme keskittyy puhtaasti kokeneiden IT-alan asiantuntijoiden rekrytointiin ja resursointiin. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisesti. Tiimimme missiona on aidosti tukea yrityksiä varmistamaan ohjelmistoprojektien onnistuminen ja henkilöstön kasvun mahdollistaminen.

Alan osaajille tarjoamme sparrausta ja helpon tavan löytää kiinnostavia projekteja ja yrityksiä. Tästä hyvänä esimerkkeinä muun muassa Elevated, Games Jobs Finland sekä Northstarjobs—palvelumme.

Olemme jo pitkään auttaneet asiakkaitamme löytämään osaajia erilaisiin IT- ja digitalisaatiohankkeisiin sekä tarjonneet alan kiinnostavampia työpaikkoja arkkitehdeille, kehittäjille ja muille IT-alan ammattilaisille.

 

Concept Owner

Consultant

Talent Sourcer

Recruiter

Heräsikö mielenkiintosi?

Lisätietoja toiminnastamme ja tulevasta roolistasi saat Jannelta ja Juhalta:
janne.muurinen@barona.fi (p. 0400 367 344) / juha.kuuttinen@barona.fi (p. 050 355 0700).

Liiketoiminnan tervehdys

Tarve kokeneille IT-alan asiantuntijoille on Suomessa ja pohjoismaissa edelleen akuutti. Samaan aikaan osaajamarkkina on jatkuvassa murroksessa ja uusia vaihtoehtoisia malleja asiakasyritysten resurssipulaan kaivataan kipeästi:

  • Rekrytoinnin ja suorahaun ohella, erilaiset skaalautuvat resursoinnin ratkaisut yleistyvät voimakkaasti
  • Pandemiasta huolimatta kansainvälinen työvoima antaa yrityksille kasvun mahdollisuuksia ja etätyön yleistyttyä nearshoring ja remote tiimit ovat jälleen kiinnostava vaihtoehto.
  • IT-ammattilaisten upskilling / muuntokoulutus auttaa yrityksiä hankkimaan tarvittavaa osaamista ja antaa samalla asiantuntijoille mahdollisuuden uuden oppimiseen
  • Yritykset hakevat täsmäosaamista ja kasvua entistä enemmän myös freelancer-verkostojen ja erilaisten hubien avulla.

Meillä Digital Talent yksikössä pääset työskentelemään ja kehittymään näiden aiheiden parissa, yhdessä erittäin kokeneen tiimin kanssa. Suomen lisäksi sparrauskavereita löydät myös Ruotsin ja Tanskan toiminnoistamme.

Tähän vuoteen lähdemme uudella sykkeellä ja tälle matkalle haetaan nyt rohkeita ja ennakkoluulottomia retkikunnan jäseniä – hyppää mukaan!

Terveisin,
Janne Muurinen

Barona IT on puhtaasti IT-rekrytointiin ja IT-asiantuntijoiden resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Juuremme ovat Suomessa, mutta kasvamme kovaa vauhtia Pohjoismaissa. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön, joka toimii kiinteänä osana Bravedon rohkeiden yritysten yhteisöä (www.bravedo.fi).