Dev-tiimin sitouttaminen

Miten sitoutat, koulutat ja tuet devaajia? Webinaarit on osa Barona IT:n sarjaa, jossa paneudutaan devaajien sitouttamiseen ja kouluttamiseen eri yritysten ja devaajien kanssa. 

Webinaari: Miten sitoutat devaajan?

Tässä webinaarissa paneudutaan Stack overflow:n Developer -tutkimukseen yhdessä Software Developer Riku Kallion ja Technology Evangelist Christoffer Niskan kanssa. Samalla pohditaan konkreettisia keinoja, joilla tiiminvetäjä kykenee sitouttamaan oman tiiminsä jäseniä sekä mahdollistamaan haluttua urakehitystä.

TÄSSÄ WEBINAARISSA KUULET OHJELMISTOKEHITTÄJILTÄ ITSELTÄÄN:
+ Mitkä asiat sitouttavat ohjelmistokehittäjiä?
+ Mitä ohjelmistokehittäjät odottavat omalta uraltaan (esimiestyö vs tekninen urakehitys)?
+ Yrittäjyys vs palkkatyö
+Yleisimmät syyt siihen, miksi ohjelmistokehittäjä vaihtaa työpaikkaa

Lataa tallenne >>

Webinaari: Kuinka mahdollistaa devaajien tekninen urakehitys - case Ericsson

Tässä webinaarissa paneudutaan devaajien tekniseen urakehitykseen ja sen tukemiseen yhdessä Ericssonin Kati Ilvosen (COO Security Solutions) kanssa. Samalla pohditaan konkreettisia keinoja, joilla tiiminvetäjä kykenee tukemaan oman tiiminsä kehitystä uran eri vaiheissa.

Lataa tallenne >>

Webinaari: Kuinka mahdollistaa devaajien tekninen urakehitys - case ZURE

Tässä webinaarissa paneudutaan devaajien tekniseen urakehitykseen ja sen tukemiseen yhdessä Zuren toimitusjohtajan Sakari Nahin kanssa. Samalla pohditaan konkreettisia keinoja, joilla tiiminvetäjä kykenee tukemaan oman tiiminsä teknistä urakehitystä.
 

Lataa tallenne >>

Webinaari: Kuinka mahdollistaa devaajien tekninen urakehitys - case Digia

Tässä webinaarissa paneudutaan devaajien tekniseen urakehitykseen ja sen tukemiseen yhdessä Digian Senior Project Manager Marko Tuumisen kanssa. Samalla pohditaan konkreettisia keinoja, joilla tiiminvetäjä kykenee tukemaan oman tiiminsä teknistä kehitystä uran eri vaiheissa.

Lataa tallenne >>

Mistä on kyse?

Ohjelmistokehittäjien rekrytointi, sitouttaminen ja urakehityksen mahdollistaminen ovat haastavia kokonaisuuksia. Webinaarisarjan avulla haluamme jakaa vinkkejä ja kertoa eri toimintatavoista, jotta jokainen meistä voisi kehittyä tiiminvetäjänä, HR:nä ja liiketoimintajohtana paremmaksi. Nämä webinaarit sinulle tarjoaa Barona IT.

Lataa kaikki webinaarit yhdellä kerralla: