ICT Elmo Oy

Kun Elmolla kaivattiin apua IT-tuen rekrytointien kanssa, löytyi sopiva kumppani Barona IT:stä. Yhteistyö Elmon ja Baronan välillä alkoi vuonna 2018.

 

 “Olemme pystyneet keskittymään omaan liiketoimintaamme, kun Barona on ollut apuna rekrytoinneissa.” Elmon henkilöstöpäällikkö Sari Toivola kertoo. Kun uutta työntekijää tarvitaan, Elmo hyppää rekrytointiprosessiin mukaan vasta loppuvaiheessa, kun Barona IT on haarukoinut hakijoiden joukosta potentiaalisimmat ehdokkaat Elmon pöydälle. Aikaa siis säästyy, kun rekrytointiprosessin kaikki muut vaiheet, kuten ilmoituksen avaaminen ja sulkeminen, hakijaviestintä, suurin osa haastatteluista ja suosittelijasoitot jäävät Baronan hoidettavaksi.

Baronan kautta Elmolla työskentelee pääasiassa Service Desk -asiantuntijoita sekä lähituen osaajia. Elmo käyttää henkilöstövuokrausta myös rekrytointiväylänä, sillä työntekijät tulevat useimmiten työllistymään jossakin vaiheessa vuokratyösuhteesta suoraan Elmon palkkalistoille.

“Parasta yhteistyössä on ollut joustavuus ja sujuvuus – Barona on pystynyt reagoimaan nopeasti erilaisiin toiveisiin ja pyyntöihin”, Sari Toivola kiteyttää.