IT-rekrytointi

Rekrytointi ja IT-suorahaku

Tarvitsetteko lisäkäsiä kehitystiimiinne tai apua kokonaisen tiimin rakentamisessa?

Kun etsitte osaajaa suoraan yrityksenne palkkalistoille puhutaan rekrytointipalvelusta, johon sisältyy osaajan suorahaku sekä hakijamarkkinointia halutulle kohderyhmälle.

 

Autamme sinua löytämään muun muassa
seuraavat profiilit:

Ohjelmistokehittäjä

Projektipäällikkö

UX-suunnittelija

Data analyst

Palvelupäällikkö

Pilviarkkitehti

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälinen rekrytointi ei ole enää viimeinen vaihtoehto, vaan selkeä valinta silloin kun yritys haluaa varmistaa organisaationsa osaamisen tason myös tulevaisuudessa.

Autamme teitä löytämään alan parasta osaamista maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Tuemme teitä ja osaaja koko rekry- ja relokaatioprosessin aikana.

 

Kokemuksia Barona IT:stä kumppanina

Barona it on ketterä ja joustava kumppani. Innovaatiotoiminnassa ja uudessa liiketoiminnassa asiat tapahtuvat nopeasti. Sen takia joustavuus ja ketteryys ovat meille keskeisen tärkeitä asioita yhteistyökumppanissa.

Olemme olleet todella kriittisiä siitä, minkälaisia yksilöitä haluamme tähän työyhteisöön kehittämään uutta. Meillä on ollut todella sujuva ja luonteva yhteistyö Baronan kanssa siinä suhteessa, että ollaan löydetty oikean henkisiä tyyppejä – Ihmisiä, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Tyypillisesti tarpeet syntyvät niin, että tarvitsemme tänään uuden tyypin. Hyvin usein tarve on täytetty samalla viikolla. Innovaatiotoiminnassa ja uudessa liiketoiminnassa asiat tapahtuvat nopeasti. Sen takia joustavuus ja ketteryys ovat meille keskeisen tärkeitä asioita yhteistyökumppanissa

Kristian Luoma

Head of OP Lab

Apua IT-rekrytoinnissa?

Autamme asiakkaitamme yksittäisten tekijöiden löytämisessä, mutta myös kokonaan uusien tiimien luomisessa. Kuinka voimme olla avuksi sinun liiketoiminnassasi?Janne Muurinen

Janne Muurinen

Liiketoiminta

+358400367344
Mikko Laine

Mikko Laine

Rekrytointi

+358438244189
Juha Kuuttinen

Juha Kuuttinen

Resursointi

+358503550700