IT-osaajan rekrytointi ja resursointi

Rekrytointi ja suorahaku

Kun haluat etsiä suoraan yrityksenne palkkalistoille IT-alan osaajan, puhutaan rekrytointipalvelusta, johon sisältyy suorahaku sekä mahdollisesti hakijamarkkinointia.

Rekrytoinnin prosessi pitää sisällään haun määrittelyn, hakuilmoituksen laadinnan ja julkaisun relevanteissa rekrytointimedioissa, suorahaun, hakemusten käsittelyn, esiarvioinnin sekä haastattelut ja hakijaviestinnän ammattitaidolla alusta loppuun.

Resursointi

Resursointi on kustannustehokas malli, jolla voit resursoida yksittäisiä osaajia, kokonaisia tiimejä tai isompia kokonaisuuksia: henkilöstövuokrauksella voit resursoida itsellesi tarvitsemasi osaamisen joustavasti niin pitkäksi aikaa kuin on tarve.

Mikäli osaamisen tarve vakinaistuu tai osaamisesta muodostuu yrityksellesi strategista hyötyä, voit aina rekrytoida resursoimasi henkilön omille palkkalistoille, ja näin välttää osaamisvuodon tiukassa kilpailutilanteessa. ​

Kansainvälinen rekrytointi ja relokaatio

Rohkeat yritykset eivät jää tuleen makaamaan, kun osaavasta työvoimasta käydään kovaa globaalia kilpailua. Yhä useampi yritys toimialasta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta harkitsee osaavien työntekijöiden rekrytointia ulkomailta.

Kansainvälinen rekrytointi ei ole enää etäinen mahdollisuus tai viimeinen vaihtoehto, vaan selkeä valinta silloin kun yritys haluaa varmistaa kasvun edellytykset ja varmistaa organisaationsa osaamisen tason myös tulevaisuudessa.

Kokemuksia Barona IT:stä kumppanina

Barona it on ketterä ja joustava kumppani. Innovaatiotoiminnassa ja uudessa liiketoiminnassa asiat tapahtuvat nopeasti. Sen takia joustavuus ja ketteryys ovat meille keskeisen tärkeitä asioita yhteistyökumppanissa.

Olemme olleet todella kriittisiä siitä, minkälaisia yksilöitä haluamme tähän työyhteisöön kehittämään uutta. Meillä on ollut todella sujuva ja luonteva yhteistyö Baronan kanssa siinä suhteessa, että ollaan löydetty oikean henkisiä tyyppejä – Ihmisiä, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Tyypillisesti tarpeet syntyvät niin, että tarvitsemme tänään uuden tyypin. Hyvin usein tarve on täytetty samalla viikolla. Innovaatiotoiminnassa ja uudessa liiketoiminnassa asiat tapahtuvat nopeasti. Sen takia joustavuus ja ketteryys ovat meille keskeisen tärkeitä asioita yhteistyökumppanissa

Kristian Luoma

Head of OP Lab

Yhteistyömme Baronan kanssa lähti liikkeelle service desk -palvelusta, eli aluksi lähdimme miettimään laajennettuja palveluaikoja asiakastuen puolella. Tänä päivänä yhteistyöhön kuuluu myös valvontapalveluita ja paketointipalveluita. Toki myös service desk on yhä mukana, ja teemme myös toisen asteen tukea. Barona on siis hyvin täysivaltaisesti mukana.

Yhteistyötä Baronan kanssa tehdään tällä hetkellä pääosin Baronan Puolan-palvelukeskuksesta. Lähtiessämme hakemaan ratkaisua laajennettuun palveluaikaan, Puola vaikutti hyvältä vaihtoehdolta. Barona tuottaa palvelut suomalaisilla henkilöillä Puolassa, mikä kattaa myös meidän asiakastarpeemme.

Kaikki yhteistyömallit toimivat, ja kaikki on sujunut todella hyvin. Saamme nopeasti vastauksia, kun niitä tarvitsemme. Korostaisin Baronan joustavuutta ja mukautuvuutta tarpeisiimme. Lisäksi meillä on hauskaa yhdessä.

Minna Nousiainen

Senior Vice President of Service Center, Enfo Oyj

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Olemme täällä sinua varten

Henri Pynnönen

Henri Pynnönen

Myynti ja markkinointi

+358 40 541 9909

Arja Martikainen

Arja Martikainen

Senior Consultant / Business & Concept Owner

+358407621564