Elevate-ohjelmat

Elevate-ohjelmien avulla saat tiimiisi ohjelmistokehittäjiä, joiden teknistä osaamista lisätään yrityksesi tarpeiden pohjalta.

Mistä on kyse?

Elevate-ohjelmat tarjoavat yrityksille keinon rekrytoida tarvittavaa osaamista ja tukea rekrytoitujen tekijöiden teknistä urakehitystä. Ohjelmien kouluttajat ovat kansainvälisiä huippukouluttajia ja koulutuksen sisältö räätälöidään teidän tarpeeseenne perustuen.

Yrityksille Elevate -ohjelmat ovat väylä valmiiden ohjelmistokehittäjien rekrytoimiseen, joilla on intoa ja halukkuutta oppia uusia teknologioita. Valitut henkilöt ovat jo lähtötasoltaan ohjelmointityöhön soveltuvia ja intensiivikurssin jälkeen kehittäjillä on kyvykkyydet toimia asiakkaan tuottavissa tiimeissä ja asiakasprojekteissa uusilla teknologioilla.

Koulutuskokonaisuudet

Ohjelma rakentuu valituista koulutuskokonaisuuksista.

React + Node.js

Angular

DevOps

API-kehitys

AWS

ServiceNow

UKK

Millaisille yrityksille ohjelmat sopivat?
Ohjelmat sopivat hyvin yrityksille, jotka etsivät tiimeihinsä valmiita ohjelmistokehittäjiä. Ohjelmaan voidaan ottaa mukaan viidestä kymmeneen osallistujaa.
Millaisille henkilöille ohjelmat on suunnattu?
Ohjelmat on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo työskennelleet ohjelmistokehityksen parissa. Valitut henkilöt ovat osaavia ohjelmistokehittäjiä, jotka etsivät uusia haasteita sekä haluavat kehittää omaa teknistä osaamistaan.

Ohjelmat sopivat hyvin kokeneempienkin ohjelmistokehittäjien kouluttamiseen ja rekrytointiin.

Millainen hakuprosessi on?
Hakuprosessi vastaa rekrytointiprosessia: hakemuksen ja CV:n perusteella Barona IT valitsee sopivimmat henkilöt haastatteluun ja suorittaa ns. esikarsinnan. Esikarsinnan jälkeen Barona IT:n haastattelemat henkilöt esitellään yhteistyöyrityksille, jonka jälkeen yritykset tekevät valinnat henkilöistä, jotka pääsevät mukaan koulutusohjelmaan.
Kuka koulutuksen järjestää?
Koulutuksia järjestää Barona IT ja eri koulutuskumppanit Suomesta ja maailmalta. Kouluttajakumppaneina aina osaamisalueen/teknologien huippukouluttajat.
Missä koulutus järjestetään?
Koulutuspäivät järjestetään joko Baronan tai asiakkaan tiloissa. Koulutukset voidaan järjestää myös virtuaalisesti.
Kauanko koulutukset kestävät?
Intensiivikoulutus kestää seitsemästä päivästä kolmeen viikkoon riippuen koulutuskokonaisuuksien määrästä. Valitut henkilöt ovat kuitenkin lähtötasoltaan jo ohjelmoinityöhön soveltuvia, mutta intensiivikurssin jälkeen kehittäjillä on kyvykkyydet toimia asiakkaan tuottavissa tiimeissä ja asiakasprojekteissa uusilla teknologioilla.
Kustannukset yritykselle?

Yritys maksaa tekijän kokemukseen perustuvaa tuntihintaa, joka sisältää kaikki kustannukset:

  • Osallistujien palkat ja näihin liittyvät sivukulut

  • Työntekijöiden vakuutukset

  • Työterveyshuollon

  • Rekrytointiprosessin ja kaiken rekrytointiin liittyvän työn

  • Työsuhteen hallinnan ja tuen 

  • Koulutussuunnittelun ja toteutuksen

  • Rekrytointimarkkinoinnin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan

 

Työsuhteen muoto?

Koulutukseen valitut henkilöt tekevät työsopimuksen Barona IT:n kanssa, ohjelman jälkeen osaajien on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin. Ohjelma kestää kokonaisuutena kuudesta kuukaudesta 12 kuukauteen. Ohjelma voidaan toteuttaa myös suorana rekrytointina, joka vaikuttaa hinnoitteluun.

Osaajien palkkataso?

Koulutukseen osallistujat saavat ensimmäisestä päivästä alkaen markkinatason mukaista kuukausipalkkaa.

 

Mitä tapahtuu koulutusohjelman jälkeen?

Ohjelman päättymisen jälkeen henkilöiden on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin, jossa työssäoppiminen on koulutuksen aikana suoritettu.

Kokemuksia Elevate-ohjelmista

Barona IT ja CGI yhdistivät voimansa ja kehittivät uudenlaisen ohjelmistokehityksen ammattilaisille tarkoitetun ohjelman olemassaolevan teknologiaosaamisen päivittämiseen.

Palkallinen Beyond Java -ohjelma tarjoaa ohjelmistokehittäjille mahdollisuuden päivittää teknologiaosaamistaan asiakastyön sekä huippuluokan kansainvälisen koulutuksen avulla. Jokainen ohjelmaan valittu kehittäjä pääsee osallistumaan perusteelliseen Angular-koulutukseen, jonka Barona IT on järjestänyt googlelaistenkin luottaman Thoughtramin avustuksella.

Uskon Beyond Javan kaltaisten ohjelmien tarjoavan sekä kokeneille että uransa alussa oleville ohjelmistokehittäjille aidosti kiinnostavan mahdollisuuden urakehitykseen ja oman teknologiaosaamisen päivittämiseen.
Juha Linkola

CGI

Angular oli perustasolla jo tuttu ennen ohjelmaa, mutta varmuus ja osaamiseni skaalautuvan sovellusarkkitehtuurin ja testattavuuden suhteen laajeni merkittävästi. Ohjelmassa oli huippukouluttajat Saksasta ja Belgiasta.
Henri Blomster

Software Developer

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Olemme täällä sinua varten

Henri Pynnönen

Henri Pynnönen

Myynti ja markkinointi

+358 40 541 9909

Janne Borro

Janne Borro

Lead Recruiter

+358445429644