Oletko kiinnostunut pilviteknologiasta ja haluat laajentaa kehittäjätaustaasi Google Cloud Platformiin ja monipilviratkaisuihin erikoistuneessa konsulttiyrityksessä Codentossa? Cloud Runners -ohjelma tarjoaa vakituisen työn lisäksi Googlen ja Nordcloudin asiantuntijoiden huippukoulutuksen Google Cloud Platform arkkitehtuurista ja Cloud DevOpsista.

Lue lisää Hae mukaan

Hae viimeistään 30.6.2021...

Tule mukaan Codenton tiimiin. Etsimme ainutlaatuiseen työyhteisöömme älyllisen uteliaita ja oppimiseen innokkaita työkavereita.

Pääset käyttämään sinulle jo aiemmin kertynyttä osaamista ja laajentamaan sitä Google Cloudin uusille alueille. Asiakkaillemme on tärkeää heidän tarpeidensa ymmärtäminen, innovatiiviset ratkaisut ja laadukas toteutus tavoitteiden saavuttamiseksi. Positiivisuutta ja rentoa meininkiä unohtamatta.

Tulevat tehtäväsi liittyvät Google Cloud Platform (GCP)-ratkaisuihin osaamisprofiilistasi ja kokemuksestasi riippuen. Ensimmäiset tehtävät voivat olla Full Stack-ohjelmoinnin, GCP- palvelutuotteiden kehittämisen ja GCP-asiantuntijatehtävien alueilla. Kokemuksen ja sertifioidun osaamisen syventämisen myötä tehtävien ja projektien kirjo monipuolistuu entisestään.


Markku Pulkkinen,
Senior Vice President,
Codento Oy

Mistä on kyse

Palkallinen Cloud Runners -ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja sertifioitua Google Cloud Platform asiantuntijaksi ja päästä Codentolle GCP pilviteknologiaa hyödyntäviin mielenkiintoisiin arkkitehtuuri- ja kehitysprojekteihin. Ennen asiakasprojekteja jokainen ohjelmaan valittu kehittäjä pääsee osallistumaan huippuluokan intensiivisiin koulutuksiin, joissa syvennytään GCP arkkitehtuuriin ja DevOpsiin. Ohjelma kuuluu Barona IT:n Elevated-konseptiin, jossa Barona IT järjestää koulutukset yhdessä Googlen ja Nordcloudin GCP asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja aikaisempaan kokemukseesi pohjautuvan kilpailukykyisen palkan. Aloitus elokuussa 2021. Asiakasprojekteissa pääset mukaan kehittämään kompleksisia ja laajoja Java-pohjaisia verkkopalveluita. Työ tehdään korona-aikana etänä ja sen jälkeen Helsingissä joustavin etätyömahdollisuuksin.

“Liityin Codenton tiimiin, koska vaikutuin panostamisesta henkilökunnan osaamisen kehittämiseen ja mahdollisuudesta olla luomassa uusia Google Cloud Platform -asiakasratkaisuja”

- Olli

Mitä pääset tekemään Codentolla

Codentolaisena olet osana innostavaa ja empaattista yhteisöä, jota yhdistää halu kehittyä. Arjessamme hyödynnämme taitavasti ketteriä toimintamalleja. Kaikilla Codentolaisilta odotamme myös tiimityötaitoja, halua edistää hyvää yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä.

GCP- ohjelmistokehittäjänä pääset tekemään monipuolisia toimeksiantoja ja syventämään osaamistasi. Tehtävien sisältöä ohjaavat asiakastarpeet ja omat kiinnostuksen kohteet. Osaamisalueina UI/UX, Node.js, Python, Go, Java, .NET, React, Angular, Python.

GCP DevOps -osaajana pääset kehittämään sovelluskehitysympäristöjä ja -käytäntöjä mukaanlukien automatisoitu julkaisu ja testaus (CI/CD). Osaamisalueina Kubernetes, GCP Container Registry tai Cloud Functions ja Cloud Run.

Codento työnantajana

Codento on ollut suunnannäyttäjä julkisen pilven hyödyntämisessä yli 200 eri asiakkaan digitalisoidessa liiketoimintaansa jo vuodesta 2005 alkaen. Olemme erityisesti Google Cloud Platformiin ja monipilviratkaisuihin erikoistunut konsulttiyritys. Autamme asiakkaitamme pilvipalveluiden hyödyntämisessä ja ohjelmistojen modernisoinnissa pilveen. Codento on asiantuntija myös näihin liittyvissä DevOps-toimintamallien kehittämisessä ja moderneissa analytiikka-, tekoäly- ja koneoppimisen ratkaisuissa.

Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ytimessä Vuorikadulla. Energinen 20 hengen tiimimme kasvaa nyt nopeasti.

Lue meistä lisää
...
...
...
Intensiivikoulutusten sisältö

Syvenny Google Cloud Platformiin alan huippujen kanssa.

Koulutukset järjestetään yhteistyössä Barona IT:n kanssa elo-syyskuussa 2021 ja kouluttajina toimivat Googlen ja Nordcloudin asiantuntijat. Koulutusten jälkeen pääset suorittamaan viralliset Professional Google Cloud Architect sekä Cloud DevOps Engineer sertifiointitestit.

1. Google Cloud Fundamentals: Core Infrastructure

2. Architecting with Google Compute Engine

3. Architecting with Google Cloud: Design and Process

4. Logging, Monitoring and Observability in Google Cloud“Codentolla oltiin avoimen lähestyttäviä ja tekemistä korostavia. Google Cloud -liiketoimintaa oli mietitty pitkälle, myös osaamisen kehittämisen näkökulmasta”

- Veera

Hakuaika ja ohjelman aikataulu

Hakuaika

Ohjelman haku alkaa 10.5.2021. Viimeinen hakupäivä on 30.6.2021.

Valinnat

Ohjelman haastattelut, soveltuvuusarvioinnit ja valinnat tehdään rullaavasti jo hakuaikana.

Aloitus

Työskentely Codentolla alkaa elokuussa 2021. Työsuhteen muoto on vakituinen. Työnantajana ensimmäisten 9 kuukauden ajan toimii Barona IT. Tämän jälkeen pyritään siihen, että henkilöt siirtyvät Codenton työntekijöiksi.

Koulutukset

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Heräsikö kysymyksiä?

Kuka koulutuksen järjestää?

Ohjelman kouluttajat ovat Google Cloud Platform asiantuntijoita Googlelta ja Nordcloudilta. Koulutusten kieli suomi ja englanti. Koulutukset valmistavat sinua suorittamaan kaksi arvostettua Google Cloud sertifiointia; Professional Cloud Architect ja DevOps Engineer.

Jokainen ohjelmaan osallistuva työllistyy Barona IT:lle vakituiseen työsuhteeseen ja pääset mukaan Codenton monipuolisiin kehitysprojekteihin. Yhdeksän kuukauden jälkeen pyrimme siihen, että työsuhde jatkuu vakituisena Codentolla.

Ohjelman jälkeen pyritään siihen, että henkilö siirtyy vakituiseen työsuhteeseen Codentolle.

Ohjelmaan valituille henkilöille maksettava palkka määräytyy yksilöllisesti henkilön osaamisen ja aikaisemman kokemuksen perusteella. Kuukausipalkka asettuu noin 3000 - 4500 € välille. Täyttä palkkaa maksetaan heti ohjelman alusta alkaen.

Koulutukset järjestetään syyskuussa pandemiatilanteesta riippuen joko virtuaalisesti tai luokkamuotoisesti Helsingissä.