Devaaja, ollaanko koodissa?

Laatukoodia ja uusia naamoja!*

Codemate on luova teknologiatoimisto. Suunnittelemme, koodaamme ja pidämme huolta asiakkaidemme digipalveluista. Lyhyesti sanottuna, rakennamme saumattomia digitaalisia ratkaisuja, joissa panostamme intuitiiviseen käyttäjäkokemukseen sekä asiakaslähtöisyyteen. Jokainen projekti on erilainen ja pääset kehittymään sekä oppimaan jatkuvasti uutta.

Ollaanko koodissa? Tällä hetkellä etsimme Full-Stack kehittäjiä. Ota askel eteenpäin Codematella!

*Osa naamoista saattaa olla tuttuja.

Kiinnostaisivatko esim. tällaiset projektit?

Google Flutter kehittäjäkokemus

Google halusi parantaa Flutter sovellusten kehittämiseen liittyvää käyttäjäkokemusta, tekemällä kehittäjille tärkeästä DevTools työkalusta entistä selkeämmän ja helppokäyttöisemmän. Monimutkaisten sovellusten analysointi ja virheiden korjaus DevToolsilla koettiin tarpeettoman hankalaksi, joten Google pyysi Codematen apuun käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Lue lisää >>

Netflix Metaflow UI

Netflix kehitti Metaflow-nimisen työkalun tehostaakseen datatieteilijöiden tuottavuutta. Codemate on tehnyt yhteistyötä Netflixin kanssa tehdäkseen Metaflowsta tehokkaamman ja käyttökelpoisemman suunnittelemalla ja kehittelemällä sen ensimmäisen graafisen käyttöliittymän.

Lue lisää >>

Mun Moi sovellukset

Yhdessä Moi Mobiilin kanssa lähdimme kehittämään tärkeintä asiakaspalvelukanavaa, Mun Moi -mobiilisovellusta. Sovelluksen avulla operaattorin asiakas voi seurata kaikkien liittymiensä datan kulutusta ja muokata palvelujaan itse helppokäyttöisen digitaalisen palvelukanavan kautta.  Erinomaisten kokemusten ja työn tulosten kautta yhteistyö laajeni myös Mun Moi verkkopalvelun uudistukseen ja ketterien menetelmien kehittämiseen Moin tuotekehityksessä.

  Lue lisää >>

  Unelmia ja koodihommia

  Codematella pääset kehittymään seuraavalle tasolle ja pitämään samalla hauskaa. Meille tämä on enemmän kuin vain työtä. Emme ole vain softa-alan ammattilaisia vaan leppoisia kavereita, jotka haluavat työskennellä osana mahtavaa työyhteisöä. Uskomme, että yhdessä olemme parhaat ihmiset määrittämään mitä, miten ja millaisessa työkulttuurissa työtä teemme.

  Jokainen työntekijä tuo oman uniikin lisän Codematen tiimiin ja osaamiseemme, jolla autamme asiakkaitamme etenemään digihankkeissaan. Oppimisen nälkä yhdistää meitä. Tuemme henkilökohtaista kehittymistäsi mentoroinnilla ja projekteilla, joissa voit käyttää uusimpia teknologioita avoimessa ja auttavaisessa ilmapiirissä.

  Mentoroivaa ja aidosti kehittävää tekemistä

  “Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu.

  Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella. Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki. ”

  Matias Savela
  Software Architect & Mentor

  Inhimillinen työnantaja

  Perheystävällisyys, joustavuus ja reiluus näkyvät konkreettisina tekoina ja auttavat pitämään elämän tasapainossa erilaisissa tilanteissa. Oli sitten kyse perhevapaan pitämisestä, kouluttautumisesta, lyhyemmästä työviikosta tai väliaikaisesta palmujen alla työskentelystä, etsimme yhdessä keinot järjestää asian.