Devaaja, ollaanko koodissa?

Laatukoodia ja uusia naamoja!*

Codemate on luova teknologiatoimisto. Suunnittelemme, koodaamme ja pidämme huolta asiakkaidemme digipalveluista. Lyhyesti sanottuna, rakennamme saumattomia digitaalisia ratkaisuja, joissa panostamme intuitiiviseen käyttäjäkokemukseen sekä asiakaslähtöisyyteen. Jokainen projekti on erilainen ja pääset kehittymään sekä oppimaan jatkuvasti uutta.

Ollaanko koodissa? Tällä hetkellä etsimme mm. Front-end, Back-end ja Full-Stack kehittäjiä. Ota askel eteenpäin Codematella!

*Osa naamoista saattaa olla tuttuja.

Kiinnostaisivatko esim. tällaiset projektit?

Oikotie uudistus

Codemate toteutti skaalautuvan AWS-pilviympäristön, joka pystyy palvelemaan jopa satojatuhansia käyttäjiä samanaikaisesti.

Lue lisää >>

Nukute – uniapnean diagnosointi

Taustajärjestelmä toteutettiin Typescript:lla puhtaan Node.js:n päälle, socket.io:n ja Mongoosen avustuksella. Näinollen tietokantana on MongoDB. UI kerrokset on toteutettu modernilla Angularilla.

Lue lisää >>

Moderni jäsenportaali

Tekniseen toteutukseen valitsimme modernin avoimen lähdekoodin stackin:

  • Ruby on Rails sekä taustajärjestelmässä että käyttöliittymän generoinnissa
  • PostgreSQL-relaatiotietokanta ja Redis-avain-arvokanta
  • ActiveAdmin
  • Pilvi ja DevOps: AWS, ECS, Docker, CloudFront, Terraform

Lue lisää >>

Unelmia ja koodihommia

Codematella pääset kehittymään seuraavalle tasolle ja pitämään samalla hauskaa. Meille tämä on enemmän kuin vain työtä. Emme ole vain softa-alan ammattilaisia vaan leppoisia kavereita, jotka haluavat työskennellä osana mahtavaa työyhteisöä. Uskomme, että yhdessä olemme parhaat ihmiset määrittämään mitä, miten ja millaisessa työkulttuurissa työtä teemme.

Jokainen työntekijä tuo oman uniikin lisän Codematen tiimiin ja osaamiseemme, jolla autamme asiakkaitamme etenemään digihankkeissaan. Oppimisen nälkä yhdistää meitä. Tuemme henkilökohtaista kehittymistäsi mentoroinnilla ja projekteilla, joissa voit käyttää uusimpia teknologioita avoimessa ja auttavaisessa ilmapiirissä.

Mentoroivaa ja aidosti kehittävää tekemistä

“Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu. Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella. Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki. ”

Matias Savela
Software Architect & Mentor

Inhimillinen työnantaja

Perheystävällisyys, joustavuus ja reiluus näkyvät konkreettisina tekoina ja auttavat pitämään elämän tasapainossa erilaisissa tilanteissa. Oli sitten kyse perhevapaan pitämisestä, kouluttautumisesta, lyhyemmästä työviikosta tai väliaikaisesta palmujen alla työskentelystä, etsimme yhdessä keinot järjestää asian.